Technologie

CompareWare zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technologische motor die uw business drijft; dat is onze taak.

State of the art

Het CompareWare affiliate marketing platform is geschreven in Microsoft .Net en wordt gehost in de Microsoft Azure cloud. .Net is een robuust en modern ontwikkelplatform met een solide ondersteuning van Microsoft. Azure is de cloudhostingdienst van Microsoft die zorgt voor een veilige, stabiele en schaalbare omgeving voor de .Net applicaties.

 

Veilig

Om te voorkomen dat de continuïteit van uw website in het gedrang door hackers komt hebben wij veel aandacht besteed aan de beveiliging van het platform. Uw vergelijkingssite is standaard uitgerust met de volgende features:

  • Met secure socket layer (SSL) beveiligde verbinding voor ingelogde gebruikers
  • Een wachtwoordbeleid om te voorkomen dat uw klanten zwakke wachtwoorden kiezen
  • Versleuteld opgeslagen wachtwoorden in de database
  • CAPTCHA beveiliging voor formulieren
  • Beveiliging tegen SQL injection aanvallen
  • Beveiliging tegen cross site scripting (XSS) aanvallen
  • En nog een aantal andere zaken waar we liever niets over vertellen
 

Stabiel en schaalbaar

Het CompareWare-platform wordt in de Microsoft Azure cloud gehost op meerdere virtuele servers. Als er één of meer servers uitvallen nemen de andere servers het automatisch over zonder dat de bezoeker van uw website hier iets van merkt. De oplossing heeft hierdoor een hoge uptime. Mocht uw vergelijkingssite een groot succes zijn dan kunnen we binnen een paar minuten extra servers inzetten. De gebruikte technologie zal hierdoor geen beperkende factor zijn voor de groei van uw business.

 

Backups

De content van uw vergelijkingssite is één van uw belangrijkste bedrijfseigendommen. Daarom worden alle gegevens in het CompareWare affiliate marketing platform continue gekopiëerd naar twee andere geografische locaties. Daarnaast worden er elke nacht kopieën van al uw gegevens gemaakt die voor langere tijd worden opgeslagen.

Demo