Widgetstudio

CompareWare is nu voorzien van een widgetstudio. Vroeger maakten we deze specifiek per klant, nu zijn er een aantal standaard widgets die u geheel zelf kunt implementeren in uw CMS of op een andere website. De volgende widgets zijn beschikbaar:

  • Zoekbox - Deze zoekfunctie met automatisch aanvullen kunt u bijvoorbeeld gebruiken in de header van uw website. De content van het automatisch aanvullen zijn de categorieën, landingspagina's en alle detailpagina's. Mocht er geen match zijn, dan wordt er op fulltext gezocht.
  • Zoekfilters - Dit is een verkorte versie van de filters die in een categorie aan de linker kant staan. U kunt zelf definiëren welke filters er in de widget verschijnen en eventueel een afwijkende verschijningsvorm kiezen.
  • Resultaten - Met deze widget kunt u de resultaten van een zoekpagina elders tonen. U kunt kiezen hoeveel resultaten er getoond worden, welke sortering deze kennen en welke filtering er op moet worden toegepast.
  • iFrame - Met deze widget kunt u de gehele website in een iFrame op een andere site plaatsen. Het iFrame wordt automatisch geresized en gekke zaken op IOS worden omzeild.

Voor elke widget die u op een andere website plaatst is het mogelijk om een referral ID mee te geven zodat conversies aan een specifieke affiliate kunnen worden toegekend. Tevens is met mogelijk de site te laten met een specifiek CSS template om white labeling mogelijk te maken.