Robuuste software voor uw vergelijkingssite of affiliate marketing site

Laagdrempelig starten

Laagdremeplige start vergelijkingssite

Doordat we uw vergelijkingssite volledig kunnen realiseren zonder te programmeren zijn de kosten van de technische realisatie zeer laag en de doorlooptijd kort. Daarnaast werken we met een pay-per-use model dat voor u het risico verkleint.

 

Lees meer

Betrouwbare technologie

Expose framewokr

CompareWare is gebouwd in Microsoft .Net en wordt voor u gehost in de Microsoft Azure Cloud. Daarmee bent u verzekerd van een moderne, veilige, snelle en schaalbare oplossing.


Lees meer

Rijke Functionaliteit

Unique Design

Doordat CompareWare een herbruikbaar framework is krijgt u veel meer functionaliteit voor uw geld dan als u uw vergelijkingssite speciaal zou laten bouwen.


Lees meer

Extreem flexibel

Extreem Flexibel

Door de grote configureerbaarheid is het CompareWare affiliate marketing platform geschikt voor bijna iedere branche en niche. Zo bepaalt u zonder dat wij iets hoeven te programmeren waar uw website over gaat, welke informatie wordt getoond, hoe u er geld aan verdient, hoe er gezocht kan worden en hoe de site eruitziet.

Het platform is daarmee zowel geschikt voor vergelijkingssites van producten én diensten als voor offertewebsites.

 

Lees meer

Werkwijze

Werkwijze

Wij leveren de Technologie voor uw Business

Intake

Eerst kijken we gezamenlijk of het CompareWare affilate marketingplatform bruikbaar is voor uw plannen en regelen we de zakelijke kant.

Bouw

Vervolgens wordt in nauw overleg met u het platform ingericht en, indien nodig, geïntegreerd met een CMS of uw bestaande website.

Vormgeving

Daarna wordt de grafische vormgeving van de website gemaakt zodat deze er ook gelikt uitziet.

Testen

Voordat de site live gaat wordt er uitvoerig inhoudelijk en technisch getest.

Beheer

Omdat CompareWare een SAAS-oplossing is heeft u geen omkijken naar de technologie. Eventueel kunnen wij ook de moderatie voor u verzorgen.